DSpace Repository
Search
Login
DSpace Home
→
SDÜ Yayınları
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: SDÜ Yayınları.
(0.011 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Farklı oranlarda üzüm çekirdeği içeren ekmeklerin ekmek verimi ve kalitesini glikoz oksidaz ile iyileştirme imkanlarının araştırılması = Investigating the oppurtunities for improvement the yield and quality of breads containing various concentrations of grape seed by using glucose oxidase /
Ödeş, Nahide, 1987- 197489 author; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Glutenli ve glutensiz bisküvi üretiminde kurutulmuş Ispartagülü (Rosa damascena Mill.) ununun kullanımı = Usage of dried Isparta rose (Rosa damascena Mill.) flour in gluten containing and gluten-free cookie production /
Tekeli, Semra Gül, 1992- 203487 author; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Çölyak hastalarına yönelik kısmi pişirilerek dondurma yöntemi ile glutensiz ekmek üretimi ve kalitesinin araştırılması = Production of frozen gluten-free bread for celiac patients effects of the use of quinoa and method part-baked frozen on the quality of gluten free bread /
Hayıt, Fatma, 1986- 180965 author; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Pirinç nişastasından çeşitli yöntemler ile elde edilen enzime dirençli nişastanın karakterizasyonu ve ekmek kalitesi üzerine etkisi = Characterization of enzyme-resistant starch obtained from rice starch by several methods and effect on bread quality /
Demirekin, Ayşe, 1987- 199152 author; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Göller bölgesinde bulunan un fabrikaları tarafından kullanılan yerel ve ithal ekmeklik buğdayların fiziksel, kimyasal ve teknolojik özellikleri ile ekmek kalitelerinin belirlenmesi = The determination of physical, chemical, technological and bread quality of local and imported bread wheats used by flour mills found in the lakes district /
Türk, Sinem, 1987- 70220 author; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Şarap işletmeleri atığı olan üzüm posasının ve üzüm çekirdeğinin bisküvi kalitesi üzerine etkisi = Grape wine waste pomace and grape seed enterprises on the quality of biscuits /
Acun, Sultan, 1985- author 24624; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body
(
Isparta : SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Bazı doğal bitkisel katkıların ekmek hamurunun reolojik özellikleri ile ekmek kalitesi üzerine etkisi = The effects of some natural additives on the rheological properties of the bread dough and bread quality /
Şen, Hicran, 1986- 71010 author; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Karabuğday, transglutaminaz ve ekşi mayanın dondurulmuş ekmek kalitesi üzerine etkisi = Effects of buckwheat, transglutaminase and sourdough on the quality of frozen bread /
Hıyat, Fatma, 1986- 100026 author; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
İncir çekirdeği tozu kullanılarak glutenli ve glutensiz bisküvi üretimi = Production of gluten containing and gluten-free cookies with fig seed flour /
Ulutürk, Şeyma, 1993- 183173 author; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
İncir çekirdeği unu kullanılarak glutenli ve glutensiz sanayi tipi mufin üretimi = Production of gluten containing and gluten-free industrial type muffin by using fig seed flour /
Özkan, Hande, 1993- author 222222; Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199; Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body
(
Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,
,
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Gül, Hülya, 1974- thesis advisor 22199 (10)
Süleyman Demirel Üniversitesi. Fen Bilimleri Enstitüsü. Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı. 9406 issuing body (10)
Acun, Sultan, 1985- author 24624 (1)
Demirekin, Ayşe, 1987- 199152 author (1)
Hayıt, Fatma, 1986- 180965 author (1)
Hıyat, Fatma, 1986- 100026 author (1)
Tekeli, Semra Gül, 1992- 203487 author (1)
Türk, Sinem, 1987- 70220 author (1)
Ulutürk, Şeyma, 1993- 183173 author (1)
Ödeş, Nahide, 1987- 197489 author (1)
... View More
Subject
Süleyman Demirel Üniversitesi (10)
... View More
Has File(s)
No (10)