dc.creator |
ŞİMŞEK, Bedia |
|
dc.creator |
Çakmak, Vesile Funda |
|
dc.creator |
Çimen, Arzu |
|
dc.creator |
Odabaşı, Gülşah |
|
dc.date |
2010-04-14T21:00:00Z |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-06T11:21:50Z |
|
dc.date.available |
2020-10-06T11:21:50Z |
|
dc.identifier |
bcdb10fb-23c4-488d-81bf-a623ddabc1e7 |
|
dc.identifier |
https://avesis.sdu.edu.tr/publication/details/bcdb10fb-23c4-488d-81bf-a623ddabc1e7/oai |
|
dc.identifier.uri |
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/70742 |
|
dc.description |
|
|
dc.language |
eng |
|
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
|
dc.title |
Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi |
|
dc.type |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
|