DSpace Repository

Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi

Show simple item record

dc.creator ŞİMŞEK, Bedia
dc.creator Çakmak, Vesile Funda
dc.creator Çimen, Arzu
dc.creator Odabaşı, Gülşah
dc.date 2010-04-14T21:00:00Z
dc.date.accessioned 2020-10-06T11:21:50Z
dc.date.available 2020-10-06T11:21:50Z
dc.identifier bcdb10fb-23c4-488d-81bf-a623ddabc1e7
dc.identifier https://avesis.sdu.edu.tr/publication/details/bcdb10fb-23c4-488d-81bf-a623ddabc1e7/oai
dc.identifier.uri http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/70742
dc.description
dc.language eng
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess
dc.title Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi
dc.type info:eu-repo/semantics/conferenceObject


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account